کابل -- داعش در تلاش برای نشان دادن خود به عنوان یک جنبش اسلامی از کلمهء شهادت بر روی بیرق سیاه خود استفاده می کند، این در حالی است که اقداماتش اسلام را زیر پا می سازد.
علمای دینی داعش را یک گروه ضد اسلامی و غیرانسانی می دانند.
مولوی شرف الدین حکیمی، یک عالم دینی افغان از ولایت غور گفت، «استفاده از کلمهء شهادت بر روی پرچم داعش بی احترامی آشکار به دین مقدس اسلام است. اقدامات این گروه کوچکترین شباهتی به ارزش های اسلامی ندارد.»
حکیمی بهره برداری داعش از نمادهای اسلامی برای فریب و استخدام مسلمانان بی سواد و فقیر را برای فعالیت های تروریستی آن محکوم کرد.
او به سلام تایمز گفت، «استفاده این گروه از نمادهای اسلامی، از جمله کلمهء شهادت بر روی پرچم آن، صرفاً یک عمل ظاهری است. داعش از طریق اقدامات غیرانسانی خود در صدد لکه دار کردن اسلام است.»
کشتار غیرنظامیان بی گناه
در دهه گذشته، داعش تقریباً به طور کلی غیرنظامیان بی گناه را هدف قرار داده است.
در افغانستان، اکثریت قربانیان شاخهء خراسان داعش مسلمان بوده اند.
به طور مثال، افراد مسلح شاخهء خراسان داعش به تاریخ ۲۲ سنبله ۱۴غیرنظامی را در ولایت دایکندی که جمعیتی عمدتاً هزاره ای دارد، کشتند.
به گفته موسسهء دیده بان حقوق بشر، این گروه در حال بازگشت از زیارت اماکن مقدس شیعه ها در کربلای عراق بودند.
مولوی محمد اکرم حنفی، یک عالم دینی در هرات، گفت، «اسلام نه تنها کشتار مسلمانان، بلکه کشتار غیرمسلمانان بی گناه را نیز محکوم می کند. هیچ کس حق ندارد خون یک انسان بی گناه را بریزد.»
او به سلام تایمز گفت، «ما شاهد قتل عام بیگناهان توسط گروه تروریستی و جنایتکار داعش در کشورهای مختلف هستیم،»
حنفی گفت، داعش با خشونت و خونریزی خود قصد دارد تصویر خشن و وحشتناک از اسلام در سراسر جهان ارائه کند. در واقع، اسلام همه اقدامات این گروه تروریستی را رد می کند.
دروغ و فریب
تحلیلگران می گویند، داعش به دنبال فریب دادن به مسلمانان است که در نتیجه جذب نیرو و حمایت مالی برای گسترش تروریسم خود می کند.
سید اشرف سادات، فعال جامعهء مدنی مستقر در سویدن گفت، «داعش بسیاری از جوانان را در کشورهای مختلف با استفاده از نمادهای اسلامی مانند کلمهء شهادت بر روی پرچم خود و همچنین با استناد به آیات قرآن کریم برای توجیه اقدامات خود فریب داده است،»
او به سلام تایمز گفت، «این پیروان جوان، بدون آگاهی کافی از عقیدهء خود، قربانی شعارهای فریبنده داعش شده اند،»
سادات هشدار داد که انتشار دروغ های داعش در رسانه های اجتماعی به زبان های مختلف، جوانان را در سراسر جهان هدف قرار می دهد و ادامه این روند به طور جدی امنیت جهانی را به خطر می اندازد.
وی گفت، «در حالی که داعش ادعا می کند یک دولت اسلامی است، هیچ یک از اقدامات آن با ارزش های اسلامی همسو نیست، اما تبلیغات و ادعاهای واهی این گروه تروریستی برخی از مسلمانان را فریب داده و اجازه ادامه فعالیت آن را داده است.»